RouteMIND MANAGEMENT

Vanuit een holistische visie biedt Compagnon de route je drie krachtige Routes voor onderweg aan. Elke route kan 1 maal per jaar gevolgd worden via onze open kalender.

Elke gedachte die we hebben wordt geloofd. Op elke gedachte volgt een respons ervan uitgaande dat deze gedachte realiteit is. Als je beseft dat we duizenden gedachten per dag hebben en elke gedachte een respons oproept, dan kan je er niet omheen dat je gedachten een enorme impact hebben op hoe jij je realiteit ziet en ervaart.

Gedachten zijn krachten, ze kunnen je versterken of verzwakken. Jouw huidige levenssituatie en resultaten zijn niets anders dan de manifestatie van gedachten en acties uit het verleden. Als je een bevredigender resultaat wilt, is het nodig dat je je bewust wordt van je gedachten.

De moeite waard dus om eens op ontdekking te gaan 'tussen onze 2 oren' en ons hierover te be-denken. De olifant is de rode draad doorheen deze route. De olifant staat gekend als een wijs en zeer intelligent dier. We verkennen de ongelooflijke kracht en creatiemogelijkheden van ons brein en hoe we deze kunnen inzetten om onze doelen te bereiken. We leren hoe we ons brein optimaal kunnen inzetten om bewust ons eigen scenario te schrijven. We leren je je eigen mind-kompas kennen, lezen en gebruiken en nemen je zo mee op weg van doemscenario naar droomscenario in zeer concrete etappes.

Dat de olifant met zijn olifantengeheugen tussen zijn twee grote oren jou mag inspireren en meenemen om ook het beste van tussen jouw twee oren te halen. Het 3 maanden online ondersteuningspakket via de Kompas voor onderweg app zorgt er voor dat je de opgedane inzichten nadien ook effectief integreert in je dagelijkse leven, zowel privé als professioneel. Echt van doemscenario naar droomscenario dus...

Deze route bestaat uit:

Prijs per route: €490,- (exclusief 21% BTW).

Via de KMO portefeuille betaal je nog slechts €294,- (excl. btw) voor de volledige route.

Heb je onze app al?